Friday, January 13, 2012

Giveaway Lin Handmade Greeting Card



Yeah, kali nih saya nak join giveaway daripada Lin Handmade Greeting Card plak. Kak Lin nih buat quilling, dan dia jugak merupakan orang yang membuatkan saya berjinak-jinak dengan seni quilling. Suka dengan design kad Kak Lin sebab ia menerapkan nilai simple tapi cantik dan kemas.

Hope saya pun bleh buat macam Kak Lin jugak. Hadiah untuk giveaway nih semestinya kad quilling jugak, kad bertemakan love bird. Sesuai dijadikan hadiah buat tersayang. Tak lama lagi kan valentine day. So ape lagi, jom ramai-ramai memeriahkan giveaway Lin Handmade Greeting Card nih.

2 comments:

Noor Azlina Abdul Samad K. said...

Hi!
Thank you for joining my giveaway! All the best to you! :)

Lin
Lin Handmade Greetings Card
http://azlina-lin.blogspot.com/

eiela said...

hi..

ur welcome kak lin..

 
My Craft Zon powered by blogger.com
Design by Free7 Blogger Templates Simple Clean