Thursday, November 3, 2011

Pendrive Case Warna-Warni



Pendrive Case warna warni nih ditempah oleh budak-budak UiTM jugak, kesemua nih order dari kawan Wanie. Ada seorang je yang nak ganjil, nak bentuk bulat, yang lain nak bentuk love. Semua pendrive nih saya lining dengan kertas gam di bahagian dalamnya. Kesemuanya dah selamat di pos pagi tadi. Hope mereka berpuas hati dengan pendrive nih.

9 comments:

نور افيره said...

salam...nk tnye..brape ringgit satu ea..? =))

eiela said...

wsalam..

pendrive nih RM4 satu. dapat free gift juga.

نور افيره said...

design yg cmne lg ade ea.?
kalo tempah skrg cpat x dpt?
byr bank ape?
*berminat* =)

eiela said...

design tak banyak sebab dia kecik je. depan ada bentuk bulat, bunga, bunga dalam pasu, smile, rama-rama dan love. Belakang bleh letak nama dari felt dalam 6 huruf je or letak kepingan love banyak-banyak. rasanya tak dapat cepat sebab ikut que, 2 minggu nih agak busy. Akhir bulan baru dapat. payment bank CIMB je.


p/s : design terbaru domokun, kalau nak bleh juga letak bleh depan pendrive. saya akan buat yg terbaik. =)

نور افيره said...

nak2..hehe...
sy nk 10 tau...
kaler yg terang2..
cm dlm gmbr ni pn comel..
kalo leh nk kaler biru gk...
pastu design pn cmpur2 gk...

yg kt blakang tu nk letak kepingan love byk2 pastu kalo leh kepingan bulat2 gk (mcm kt sini > http://gulaguliart.blogspot.com/p/home.html)... =)

*p/s : dh xley krg hrga k?hehe.. =.="

awk beli ktne ea kain felt tu?

eiela said...

oo ok, saya bleh buatkan. untuk design belakang saya ubah sikit lah ye tak sama dengan blog tuh. Harga bleh kurang saya bagi diskaun. detail saya dah emailkan kat awk ye. =)

kain felt beli dengan http://purpleshadesme.blogspot.com

myra ♥ zul said...

eee.. chumelnye sume niey :) sy pown nak gak :( cmne nk tmpath ?

myra ♥ zul said...

cmne nk tmpah ? minat ni ~

eiela said...

kalau minat email je ke mycraftzon@gmail. com. bleh bagitau nak design macam mana.

 
My Craft Zon powered by blogger.com
Design by Free7 Blogger Templates Simple Clean