Monday, May 27, 2013

Keychain Nama


Siap juga nih tempahan keychain nama dari Senawang. Tempahan keychain yang last sebelum masuk bulan enam beberapa hari lagi. Lepas nih nak stop kejap sehari dua dari buat keychain sebab nak alter baju. Ada tiga baju yang sedang menanti untuk disiapkan, dan dua pasang baju untuk dimanikkan. Hope dipermudahkanlah urusan.

Sunday, May 19, 2013

Huruf-huruf Siap Digunting

Huruf comel datang lagi. Dok mengunting huruf-huruf kecik nih untuk dijadikan keychain nama lagi. Ada lagi yang tak siap digunting, list senarai tempahan pun ada lagi yang tak diambil. Siapkan satu-satu dulu kang banyak-banyak serabut kepala.

Keychain Nama Untuk Cikgu


Sebahagian keychain nama yang disiapkan lebih awal sebab nak diberikan kepada cikgu tersayang sempena hari guru. Comel je budak bagi cikgu hadiah keychain nama nih.

Tuesday, May 14, 2013

Keychain Felt Nama dan GitarSemua keychain atas nih merupakan tempahan keychain dari Senawang. Dah sampai dah kat tuannya, hari isnin hari tuh berikan kepada makngah. Hope suka ye.

Wednesday, May 8, 2013

Keychain Yang Sudah Siap

Keychain yang ini pula tempahan dari budak-budak dari kawasan senawang pula. Dapat siap sebahagian sahaja. Ada lagi 30 keychain lagi dalam proses.

Koleksi Tempahan Keychain
Hadapan
Belakang
Kat atas nih merupakan koleksi tempahan keychain dari kawan-kawan anak pakcik di Shah Alam. Diorang nak keychain nama dengan pelbagai tema iaitu smiley, bunga dan buah-buahan. Ada juga yang menempah keychain bentuk love warna merah yang gambar bawah sekali dan mahu letak nama sendiri di belakangnya. Huruf yang boleh letak di sana terhad kepada 5 huruf sahaja ye.

 
My Craft Zon powered by blogger.com
Design by Free7 Blogger Templates Simple Clean