Monday, October 29, 2012

Keychain Nama


Tempahan keychain nama lagi untuk kawan-kawan isya jugak.

Wednesday, October 24, 2012

Keychain Nama Macam-macam Tema


Keychain nama tempahan kawan-kawan isya lagi. Tema love, smiley dan juga buah-buahan. Comel-comel jugak nih. Walaupun rumit tapi suka jugak buatnya.

Saturday, October 13, 2012

Mini Purse Untuk Diri Sendiri

bhgn depan
bhgn dalam (lining kertas gam)
bhgn blkg

Item Name : Mini Purse
Item Code : MP 002
Size : 10cm x 8 cm

Atas nih merupakan mini purse untuk diri sendiri. Untuk mini purse yang ini saya letakkan snap clip sahaja tak letak zip. Hanya yang simple sesuai dengan citarasa sendiri, simple is the best. Warna yang jadi pilihan dark blue dan dihias dengan button di bahagian belakangnya. Senang nak letak duit dan ic time pergi pasar malam, tak payah bawak purse. Macam biasa lah dibahagian dalamnya lining dengan kertas gam. Kalau berminat nak mini purse macam nih jgk, email saya ok. 

Tuesday, October 9, 2012

Keychain Nama Kawan Isya


Lamanya tak berupdate. Mood nak update di blog agak kurang sikit nih tapi kerja tetap berjalan macam biasa. Macam biasa di akhir tahun memang banyak program dan leka dok buat barang untuk booth sahaja. Kebanyakan buat readymade sahaja. Keychain nama atas nih, diorder oleh isya lagi. Macam-macam tema ada, ada tema bunga, buah-buahan, smiley dan rama-rama. Ada lagi yang tak siap nih. Nanti saya upload lagi ye.

Friday, October 5, 2012

Keychain Nama Farah

Keychain nama atas nih ditempah oleh Dina untuk kawan dia, Farah. Hope happy ok. Suka kombinasi warna tuh, warna purple pekat untuk backgound dan pink cair untuk huruf dan bunga. Kehadiran bunga warna senada tuh buatkan ia naik seri dan nampak sweet je memandang. =)

 
My Craft Zon powered by blogger.com
Design by Free7 Blogger Templates Simple Clean